Menu
Vaša košarica


Obvestila RSS Feed

15 Apr Akcija - Gospodinjski aparati B+D
G-M&M Trgovina 0 12
Potrebujete nove gospodinjske pripomočke?Za Vas imamo super ponudbo! Svetovno priznani proizvajalec B+D je lansiran nove gospodinjske aparate na tržiš..
08 Apr Akcija - VISOKOTLAČNI ČISTILEC 1900 W Z DODATKI
G-M&M Trgovina 0 13
Potrebujete nov visokotlačni čistilnik? Za Vas imamo super ponudbo! Svetovno priznani proizvajalec LAVOR je lansiral nov visokotlačni čistilnik ONE EX..
03 Apr Novi kovčki in organizatorji DeWalt
G-M&M Trgovina 0 29
Kovčki in organizatorji DeWalt..
01 Apr Obvestilo - Trgovina v Grosuplju ostaja odprta
G-M&M Trgovina 0 29
Z veseljem vam sporočamo, da je trgovina v Grosuplju od 1. 4. dalje še naprej odprta.Vabimo vas, da se oglasite v naši trgovini in nadaljujete s svoji..
12 Mar Prosto delovno mesto
G-M&M Trgovina 0 63
PrijaveIščemo novega sodelavca/sodelavko: Skrbnik blagovne znamke za Adria regijo. V letu 2019 smo razširili prodajni program s kvalitetnimi proizvodi..
09 Mar Akcijska ponudba vrt
G-M&M Trgovina 0 32
Akcijska ponudba vrt 2021Vrtna opravila potekajo veliko lažje, če imamo pri roki vedno orodje, ki ga potrebujemo. Ker vemo, da se s časom orodje tudi ..
05 Mar Akcijska ponudba pomlad - poletje
G-M&M Trgovina 0 35
Novi akcijski katalog pomlad - poletje V njem boste našli širok izbor električnega in akumulatorskega orodja DeWalt in B+D, male gospodinjske aparate ..
28 Feb Akcijska ponudba izdelkov za vrt
G-M&M Trgovina 0 17
Akcijska ponudba izdelkov DeWalt.Vrtna opravila potekajo veliko lažje, če imamo pri roki vedno orodje, ki ga potrebujemo. Ker vemo, da se s časom orod..
12 Feb LAHTI PRO - pokrovitelj skokov
G-M&M Trgovina 0 14
Če za konec tedna še nimate posebnih načrtov, imamo za vas predlog.LAHTI PROVarnost na prvem mestuNavijajmo skupaj Podprimo naše skakalce skupaj na na..
22 Dec Posodobitev prodajnega programa DW
G-M&M Trgovina 0 100
Spoštovani kupci!Obveščamo vas, da smo v skladu z trenutnim vladnim odlokom vlade RS ponovno odprli svoja vrata dokler o tem ne bo sprejeta drugačna o..
21 Dec Zamenjava kovčkov DW - novi artikli
G-M&M Trgovina 0 226
Celotna ponudba kovčkov Dewalt..
17 Dec Srečno novo leto 2021!
G-M&M Trgovina 0 44
SREČNO NOVO LETO! Želimo vam lepe praznike in srečno, zdravo ter uspešno novo poslovno leto.Imeli bomo še veliko priložnosti za nove ideje in us..
Prikazujem 1 do 12 od 31 (3 strani)