Zaščitne maske
Menu
Vaša košarica


Zaščitne maske

Zaščitne maske: v ponudbi imamo široko izbiro zaščitnih mask za obraz (FPP1, FPP2, FPP3), varilne maske, ščitnike za obraz ipd.  Zaščitne obrazne maske  uporabljamo v različnih situacijah, na različnih področjih in za različne namene. Zato se tudi njihove funkcije razlikujejo. V industrijskih obratih se uporablja zaščitne maske, ker se pri delu sproščajo majhni delci ali toksične kapljice. Prileganje mask obrazu se razlikuje med maskami, ki so zgolj pritrjene s trakom za ušesi, in maskami, ki so privezane na zadnjem delu glave, medtem ko imajo na nosu prilegajočo se sponko. Različne vrste mask so primerne za različne namene, zato je zelo pomembno, da za svoj namen izberemo pravo masko.

Model: 46012
Elastična zaščitna troslojna kirurška maska za enkratno uporabo je narejena iz mehkega in udobnega materiala za nošenje. Zaščitna maska je namenjena za zaščito pred vdorom mikroorganizmov, prahu in onesnaženim zrakom. Uporablja se v zaščitne namene osebja in bolnikov. Navodila za pravilno in varno..
1.21 €
Brez DDV:0.99 €
Model: L1530600
MATERIAL: toga trda deska Zasnovan je za zaščito oči in obraza varilca pred močno vidno svetlobo, ki spremlja postopek varjenja ter škodljivim ultravijoličnim in infrardečim sevanjem električnega loka ter brizganjem staljene kovine in žlindre.Posebej priporočljivo za delo na težko dostopnih mestih. ..
5.75 €
Brez DDV:4.71 €
Model: L1530700
MATERIAL: kompozitni Zasnovan je za zaščito oči, obraza in vratu varilca pred močno vidno svetlobo, ki spremlja postopek varjenja ter škodljivim ultravijoličnim in infrardečim sevanjem električnega loka ter brizganjem staljene kovine in žlindre. Običajno je opremljen z zamenljivim zaščitnim steklom ..
9.22 €
Brez DDV:7.56 €
MASKA VARILNA 50X100MM
NI NA ZALOGI
Model: L1540200
MATERIAL: trda tlakovna plošča Zasnovan za zaščito oči, obraza in vratu varilca pred močno vidno svetlobo, nevarnim ultravijoličnim in infrardečim sevanjem električnega loka ter pred brizganjem taline in žlindre med varjenjem. Standardna dodatna oprema vključuje zamenljivo zaščitno steklo in varilni..
15.66 €
Brez DDV:12.84 €
MASKA VARILNA 80X100MM
NI NA ZALOGI
Model: L1540100
STANDARD: EN 175 Zasnovan za zaščito oči, obraza in vratu varilca pred močno vidno svetlobo, nevarnim ultravijoličnim in infrardečim sevanjem električnega loka ter pred brizganjem taline in žlindre med varjenjem. Standardna dodatna oprema vključuje zamenljivo zaščitno steklo in varilni filter s hitr..
12.65 €
Brez DDV:10.37 €
MASKA VARILNA 90X110MM
NI NA ZALOGI
Model: L1540300
MATERIAL: plastika Zasnovan za zaščito oči, obraza in vratu varilca pred močno vidno svetlobo, nevarnim ultravijoličnim in infrardečim sevanjem električnega loka ter pred brizganjem taline in žlindre med varjenjem. Standardna oprema vključuje zamenljiv varilni filter s hitrostjo zatemnitve 11 DIN, s..
20.91 €
Brez DDV:17.14 €
MASKA ZA ZAŠČITO PRED PRAHOM FFP1 5KOM
NI NA ZALOGI
Model: 46006
MATERIAL: Večplastni filtrirni material. Oblikovani so tako, da delujejo v pogojih, ko koncentracija dispergirane faze ne presega 4 x TLV. Večplastni filtrirni material ščiti dihala.Objemka za nos in tesnilo iz poliuretanske pene zagotavljata udobno uporabo. Trak za glavo iz pleten gumijastih niti z..
3.90 €
Brez DDV:3.20 €
MASKA ZA ZAŠČITO PRED PRAHOM Z AKTIVNIM OGLJEM P1
NI NA ZALOGI
Model: L120090S
MATERIAL: Večplastni filtracijski material. Zasnovan za delovne pogoje, kjer koncentracija dispergirane faze ne presega 4 x TLV. Plast aktivnega oglja zmanjša škodljive učinke, povezane z vonjavami. Večplastni filtracijski material ščiti dihalaObjemka za nos in šiv iz poliuretanske pene zagotavljata..
3.28 €
Brez DDV:2.69 €
MASKA ZA ZAŠČITO PRED PRAHOM Z AKTIVNIM OGLJEM P2
NI NA ZALOGI
Model: L120100S
MATERIAL: Večplastni filtracijski material. Zasnovan za delovne pogoje, kjer koncentracija dispergirane faze ne presega 10 x TLV. Plast aktivnega oglja zmanjša škodljive učinke, povezane z vonjavami. Večslojni filtrirni material ščiti dihala.Objemka za nos in šiv iz poliuretanske pene zagotavljata u..
4.06 €
Brez DDV:3.33 €
MASKA ZA ZAŠČITO PRED PRAHOM Z VENTILOM FFP1
NI NA ZALOGI
Model: L1200600
MATERIAL: Večplastni filtracijski material. Zasnovan za delovne pogoje, kjer koncentracija dispergirane faze ne presega 4 x TLV. Zložljiva struktura maske olajša njihovo shranjevanje. Večslojni filtrirni material ščiti dihala. Objemka za nos in šiv iz poliuretanske pene zagotavljata udobno uporabo. ..
5.32 €
Brez DDV:4.36 €
MASKA ZA ZAŠČITO PRED PRAHOM Z VENTILOM FFP2
NI NA ZALOGI
Model: L1200700
MATERIAL: Večplastni filtracijski material Zasnovan za delovne pogoje, kjer koncentracija dispergirane faze ne presega 10 x TLV. Zložljiva struktura maske olajša njihovo shranjevanje. Večslojni filtrirni material ščiti dihala. Objemka za nos in šiv iz poliuretanske pene zagotavljata udobno uporabo. ..
5.97 €
Brez DDV:4.89 €
MASKA ZA ZAŠČITO PRED PRAHOM Z VENTILOM FFP3
NI NA ZALOGI
Model: L120050S
MATERIAL: Večplastni filtracijski material. Zasnovan za delo v pogojih, ko koncentracija dispergirane faze ne presega 30 x TLV. Večslojni filtrirni material ščiti dihala.Nosna spona in tesnilo iz poliuretanske pene zagotavljata udobno uporabo. Ventil olajša izdih zraka. Naglavni trak iz pletenih gum..
3.53 €
Brez DDV:2.89 €
Prikazujem 1 do 12 od 20 (2 strani)
Zaščitne maske