Noži in rezila
Menu
Vaša košarica


Noži in rezila


Noži in rezila: CAT ponuja široko izbiro različnih ročnih nožev in rezil. Noži so posebej oblikovani za zahtevne uporabnike in se zelo dobro obnesejo v najrazličnejših nalogah. Orodja CATERPILLAR bodo pomagala opraviti naloge v najrazličnejših delovnih pogojih. Orodja CAT s sodobnim in inovativnim dizajnom odlikujejo moč in visoka kakovost.

MULTIFUNKCIJSKO ORODJE 13V1
NI NA ZALOGI
Model: MTF 13V1
Opis:Ostro, večnamensko orodje z vsestranskimi koristmi. Črno eloksirano aluminijasta površina -  večnamenska rešitev za različno delo, hobije, delo na prostem ali avtomobilsko industrijo. Trinajst uporabnih orodij je shranjenih v lahkem aluminijastem ohišju. Ta orodja iz nerjavečega jekla je odporn..
21.58 €
Brez DDV:17.69 €
ROČNI NOŽ CATERPILLAR
NA ZALOGI
Model: UTILITY KNIFE
Opis:Kakovosten in zanesljiv univerzalni CAT nož z zložljivim rezilom, ki je bolj udoben in varnejši od številnih podobnih nožev na trgu. Hitro razstavljanje in zlaganje noža, gumb za zaklepanje rezila, enostavna in hitra menjava rezila. Vključeni so 3 visokokakovostni rezili. Tehnične podrobnosti:Č..
21.56 €
Brez DDV:17.67 €
ROČNI NOŽ TANTO 17,7 cm
NI NA ZALOGI
Model: NOŽ TANTO
Opis:Kakovostni in trpežni CAT noži bodo uporabni v različnih situacijah. Dobro oblikovan Caterpillar nož z ostrimi robovi bo prijetno presenetil s svojo močjo. Lahek, zlato eloksiran aluminijast ročaj, trden okvir iz nerjavečega jekla, izjemno močno rezilo Tanto 7Cr17MoV. Mehanizem za zaklepanje li..
15.86 €
Brez DDV:13.00 €
ŽEPNA SVETILKA COB LED CAT CT1000
NA ZALOGI
Model: CT1000
Opis:Nova izjemno svetla ročna LED svetilka CAT CT1000 uporablja novo tehnologijo storžiranja (chip on-board), ki ustvarja več kot 150 lumnov pri osvetlitvi velike površine. CT1000 uporablja 3 baterije tipa AAA in lahko neprekinjeno deluje do 7 ur. Ročna sponka in magnetno ohišje olajšata nošenje te..
17.08 €
Brez DDV:14.00 €
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)
Noži in rezila