Trgovina G M&M v Grosuplju z ponedeljkom, 20.04.2020 ponovno odpira svoja vrata za kupce! Za varnost smo poskrbeli, da bo Vaš obisk čim bolj prijeten pa Vas vljudno prosimo za upoštevanje varnostnih priporočil in ustrezne razdalje do drugih oseb v naši trgovini.

 

*Prednost ranljivim skupinam


Velja pa spremenjen delovni čas za trgovino in sicer: PON – PET: 8:00 do 16:00 ure (do preklica)

 

*Držite primerno razdaljo in uporabljajte zaščito!


Vaše zdravje in zdravje naših zaposlenih je naša prioriteta. Zato Vas prosimo, da držite primerno razdaljo drug od drugega, glede na trenutni razvoj vezan na virus SARS-CoV-2. Vstop v trgovino je možen le s pokritimi dihali (maske in ali rute).

 

*Kupujte varno in udobno iz Vašega doma


Ker Vam še naprej želimo omogočiti nakupovanje tudi ostalih izdelkov Vam je 24h/dan na voljo naša spletna trgovina dewalt.si. Za ta čas smo onemogočili plačilo po povzetju, tako da je trenutno pačilo mogoče le preko bančnega nakazila (predračun) ali plačilo z kartico. Vsa naročila nad 40,00€ pošljemo tudi brez poštnine na vaš naslov – brezkontaktno! Po prejeti transakciji nakazila na naš TRR, boste po elektronski pošti prejeli potrditev naročila z informacijo o roku dobave. Dostava oziroma prevzem blaga sta mogoča šele po plačilu celotne kupnine za naročeno blago.  Vsi ukrepi veljajo do preklica!

 

*Kontakt prodajalne oz servisa

Trgovina:  01/78 66 573

E - pošta trgovina: trgovina@g-mm.si

E - pošta servisa: servis@g-mm.si


Vodstvo G M&M trgovine d.o.o.

Grosuplje, 20.04.2020