Septembra se znova družimo v Celju – vabljeni, da nas obiščete na 53. MOS-u!

 Letos bodo na celjskem sejmišču po letu in pol premora slovo od poletja obelodanili z novostmi in trendi  različnih področij. Čaka nas namreč največja poslovno–sejemska prireditev v regiji s 53-letno tradicijo – MOS, ki bo letos svoja vrata odprl med 15. in 19. septembrom.

Na MOS-u bomo tudi mi, zato ne izpustite priložnosti, da izkoristite sejemske ugodnosti, ki smo jih pripravili za vas!

Z dodelanim konceptom največjega poslovno-sejemskega dogodka v regiji MOS predstavlja novo usmeritev, ki bo odprla nova področja podjetjem za zagotavljanje zelenega, digitalnega in odpornega gospodarstva. MOS tudi letos ostaja razdeljen na 5 večjih področij: MOS DOM (gradnja in obnova doma), MOS TURIZEM (kamping in karavaning, turizem in prehrana), MOS TEHNIKA (oprema in materiali za obrt in industrijo), MOS B2B (poslovne storitve in poslovne priložnosti v tujini) ter  MOS PLUS (izdelki široke potrošnje).

Tako MOS obiskovalcem ponudi pridobivanje velikega števila informacij iz različnih virov ter primerjanje ponudbe med sabo.

Celjsko sejmišče vsako leto poskrbi tudi za pester spremljevalni program. Odvijala se bodo razna predavanja, svetovalnice, poskrbljeno bo za kulinarično razvajanje in zabavo.

Letos bodo za dodatne aktivnosti na sejmu poskrbeli Dunking Devilsi. Ti bodo v FUN CONI, ki bo locirana med dvoranama A in L, s svojim akrobatskim showom v soboto, 18. 9., zadovoljili tudi najbolj zahtevno občinstvo. Vse dni bo v FUN CONI na voljo adrenalinsko-akrobatski park, kjer se boste lahko brezplačno zabavali mali in veliki.

Veselimo se vašega obiska na 53.MOS-u!